torsdag den 24. april 2014

Besøg på Restaurant Et i Århus

Fredag havde vi for anden gang fået pasning af Alfred. Denne gang var det ikke en trist omgang superliga fodbold der stod på programmet. Jeg får nyheds mails fra Restaurant Et på Åboulevarden, og havde set mig lun på deres påske menu, så det skulle prøves. Vi valgte 3 retter. Det var virkelig en lækker middag.
Jeg fik ikke taget billede af den forret vi fik - det var lammebov bl.a. med asparges og ramsløg. Det var vildt lækkert, jeg havde udfordret mig selv lidt, da jeg ikke normalt er tosset med lam, men det var jo påske, og jeg er til gengæld helt tosset med asparges! Og jeg blev ikke skuffet.
Til hovedret fik vi kalvemørbrad med enebærrøget bacon, selleripure, majroer og trøffelsauce. Nok den aller bedste ret den aften. Til dessert var der rabarber med appelsinsorbet, kage, hvid chokolade og kandiserede violer. En rigtig lækker frisk forårs dessert. 3 retter for 338,- det kan vist ikke påståes at være dyrt, især ikke med den kvalitet. Og der er nogle meget kompetente tjenere til at sætte vin til retterne, uden at det bliver overdrevet dyrt. Vi har været der for et par år siden, og blev heller ikke skuffede. Helt klart et besøg værd!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar